Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor MakerSpace

Dol op techniek? Twee rechterhanden? Of dol op werken met jonge mensen? Dan is de MakerSpace Amstel & Venen op zoek naar u.

Gezocht wordt naar enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen bij techniekactiviteiten voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs, ouders en alle andere belangstellenden. Van ondersteuning voor een dagdeel tot structurele betrokkenheid; iedereen is welkom. Op donderdag 10 mei vindt een informatieavond plaats: van 19.30 tot 21.00 uur.

 

Vrijwilligers zijn dus essentieel voor het succes van deze ruimte. Er wordt gezocht naar bevlogen vakmensen met hart voor techniek, twee rechterhanden, een flinke portie geduld en enthousiasme. Kortom, iedereen die blij wordt om op deze manier jonge mensen te enthousiasmeren voor de techniek en bij te dragen aan het succes van de MakerSpace. Iets voor u?

Informatieavond 10 mei 2022
Hoe ziet de MakerSpace er precies uit? Wat wordt van de vrijwilligers verwacht? Hoe ziet het rooster van de MakerSpace eruit voor het schooljaar 2022- 2023? Bij welke activiteit is hulp nodig? En op welke manier is ruimte voor eigen invulling en ideeën? Die vragen staan centraal tijdens de informatieavond voor vrijwilligers op 10 mei van 19.30 tot 21.00 uur. Deze informatieavond vindt plaats in de MakerSpace op het terrein van het VeenLanden College in Mijdrecht en is geheel vrijblijvend te bezoeken. Zien we u daar?

Aanmelden kan via dit formulier:

Aanmelden informatieavond

Contact

 

#makerspace natuurlijk ook op social media